Astetta isommat lavat haltuun!

Julkaistu 11.08.2016 22:08
Viime viikonloppuna koko kesän jatkunut Street Hockey SM -kiertue saatiin päätökseen Helsingin Narinkkatorilla. Finaali keräsi katsomot täyteen yleisöä, ja etenkin Suomen mainittavimpia julkkiksia täynnä ollut tähdistöottelu kiinnosti katsojia. Tapahtumaan saatiin kiivastahtisten street hockey -pelien lomaan naiskauneutta Déjà-Vun tanssishow’n muodossa. Kokonainen street hockey -kehä oli iso lava haltuun otettavaksi, mutta me pystyimme siihen! Lue blogipostauksesta myös syksyn keikkakuulumisia.

Esiinnyimme Street Hockey SM -tapahtumassa ennen tähdistöottelun alkua sekä ensimmäisellä erätauolla. Tähdistöjoukkueissa näkyi tunnettuja hahmoja kuten Mikael ja Markus Granlund, Leo Komarov sekä JVG:n Jare ja VilleGalle. Tähdistökattaus houkutteli luonnollisesti paikalle paljon väkeä, ja tämä olikin juuri sopiva hetki lyhyelle show’llemme. Itse keikka tuli erittäin nopealla aikataululla, mutta vuosien kokemus auttaa show’n järjestämisessä lyhyelläkin valmistautumisajalla. Itseruskettavaa pintaan, keikkakamat kasaan ja ei muuta kuin lavalle!

dejavu_streethockey.png

Kaunis elokuinen kesäpäivä veti katsomot täyteen, ja oli kunnia esiintyä näin suurelle yleisölle!

dejavu_streethockey02.pngBille Beinon VIP-backstagea oli pyörittämässä muun muassa kuvankaunis Isabel Ljungdell, joka on vuoden 2014 Miss Helsinki.

Hauska fakta tähän keikkaan liittyen; esiinnyimme samaisen tapahtuman Helsingin osaturnauksessa 11.6. tanssijamme Marikan polttareissa. Tällöin esiintymisemme oli hieman ex tempore -tyylinen, mutta jäi silti varmasti monen mieleen. Pieni näyte taidoistamme saikin järjestäjät buukkaamaan meidät aivan oikealle keikalle!

dejavu_streethockey03.png

Tanssijamme Marika joutui polttareissaan esiintymään valkoisessa hunnussa, mutta viime viikonlopun keikalle saimme kaikki onneksi kunnon esiintymisasut päällemme. ;)

Pätkän show’stamme voit tsekata Instagram-kanavaltamme. Muistathan seurata meitä!

Déjà-Vun keikkasyksy starttaa kunnolla elo- ja syyskuun taitteessa, kun esiinnymme Osmo’s Cosmos -bändin 20 years on the road -kiertueen Helsingin konsertissa. Uutta Osmo’s Cosmos -keikkaa on saatu odotella Savoy-teatterissa lähes 20 vuotta, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä katsomaan Imatran poikia isommille lavoille. Liput voit hankkia suoraan Savoy-teatterin sivuilta. Samalla viikolla Déjà-Vun tanssijat ja promoottorit voi nähdä FinnMETKO-messuilla Jämsässä 1.9.-3.9. ALLU Finlandin osastolla. Tiedossa on useampi tanssiesitys, joten messupäivä on hieno tilaisuus nähdä show’mme parhaat palat.

Voice julkaisee syksyn aikana vielä viimeiset tanssijaesittelymme yhdessä Mikko Räsäsen ottamien upeiden kuvien kanssa. Joka sunnuntai ilmestyvässä juttusarjassa esiteltiin viimeksi ihana Riinamme – lue juttu täältä!

xoxo,
Déjà-Vu


Jaa blogikirjoitus:   

JULKAISUT